четвер, 18 жовтня 2012 17:17

Колесніков розповів, коли літати по Україні стане дешевше

Колесніков розповів, коли літати по Україні стане дешевше
Борис Колесніков каже, що треба скасовувати ПДВ з продажу квитків усередині країни. Фото: sport-express.ua

Скасування податку на додану вартість на авіаквитки на внутрішні рейси сприятиме зниженню вартості авіаперельотів та росту пасажиропотоків всередині країни.

Про це заявив сьогодні віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков на відкритті в Донецьку V Міжнародного інвестиційного самміту.

Як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, Колесніков, говорячи про перспективи бюджетних перевезень в Україні, зазначив, що за останні два роки зросла кількість лоу-кост авіакомпаній, що працюють на українському ринку.

Водночас, за його словами, стоїть питання зниження вартості авіаперельотів всередині країни.

На переконання Колеснікова, здешевленню квитків на внутрішніх рейсах сприятиме скасування ПДВ на продаж квитків.

"Треба скасовувати ПДВ з продажу квитків усередині країни, інакше виходить, що політ Київ-Варшава у нас дешевший, ніж політ Київ-Львів", - сказав він.

Віце-прем'єр-міністр України також повідомив, що орієнтовно з грудня авіакомпанія "Wizz Air" планує виконувати регулярні рейси з Донецька до Лондона.

Зазначимо, окрім українського бюджетного перевізника - авіакомпанії "Візз Ейр Україна", українські пасажири можуть скористатися послугами бюджетних авіаперевізників, що здійснюють регулярні польоти до України. Це: угорська авіакомпанія "Wizz Air Hungary", авіакомпанії з Об'єднаних Арабських Еміратів "Air Arabia" та "Fly Dubai", італійська авіакомпанія "Wind Jet", датська авіакомпанія "Cimber Sterling", турецькі авіакомпанії "Onur Air" та "Pegasus Airlines", а також нові авіакомпанії з Норвегії "Norwegian Air Shuttle", з Польщі "Euro LOT", з Туреччини "Pegasus Airlines".

Зараз ви читаєте новину «Колесніков розповів, коли літати по Україні стане дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути