пʼятниця, 21 березня 2008 09:07

Ляпіна вступилась за Тимошенко перед Януковичем

"Я вважаю, що діяльність уряду Тимошенко не можна так охарактеризувати, як це зробив Янукович". Про це заявила народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Ксенія Ляпіна, коментуючи думку лідера ПР, що зовнішня і внутрішня політика уряду Юлії Тимошенко впродовж перших 100 днів його діяльності була хаотичною і авантюрною. "Я не згодна, що її діяльність була хаотичною, тим більше авантюрною. Мені здається, що навпаки, вона була послідовною з погляду узятих на себе обов"язків. Знайдіть хоч щось, що було виконане урядом, що не відповідало б нашій коаліційній угоді", - відзначила політик.

Вона наголосила, що, звичайно, "не обійшлося без проблемних дій уряду і відносно газових угод, нас турбує інфляція, якість антиінфляційних заходів", але, за її словами, це нормальний процес діяльності.

"А такі епітети дуже піарні, не мають під собою ніяких професійних підстав", - акцентувала Ксенія Ляпіна.

Нагадаємо, лідер Партії регіонів заявив, що зовнішня і внутрішня політика уряду Юлії Тимошенко впродовж перших 100 днів його діяльності була хаотичною і авантюрною.

"Ми з вами, і не тільки ми, а й весь український народ, переконалися у тому, що уряд не має стратегії зовнішньої політики. І ті дії, які ми бачимо сьогодні з боку уряду, виглядають хаотичними і дуже часто суперечливими", - сказав він.

На його думку, уряд проводить популістську політику, яку складно проаналізувати.

За матеріалами: ИМК.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна вступилась за Тимошенко перед Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути