понеділок, 28 березня 2011 21:52

Лук'янов заявив, що Тимошенко вимагала, аби його не було на ефірі

Лук'янов заявив, що Тимошенко вимагала, аби його не було на ефірі

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагала, аби народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов не брав участі у випуску програми "Свобода слова" за її участі. Про це заявив сам депутат.

"Виявляється, що пані Тимошенко керує телеефірами, як це й було раніше. Ви пам'ятаєте, що коли один з каналів показав її ляп "Все пропало", то звільнили частину журналістів та редакторів. Така сама історія продовжується й нині. Сьогодні вранці були анонси, що на каналі ICTV буде програма "Свобода слова", в якій візьмуть участь Лук'янов та Тимошенко. Але після цього відбулися якісь наради та консультації, а потім анонси були зняті. Мені не хочеться, аби у глядачів склалась думка, що Лук'янов боїться піти на прямий ефір з Тимошенко. Хоча я знаю, що ситуація виглядає з точністю навпаки: Тимошенко сама поставила вимоги каналу, що якщо буде Лук'янов, то вона не прийде, хоча вголос вони цього не підтверджують", – зазначив В.Лук'янов.

Парламентарій зазначив, що публічного пояснення ситуації з даним ефіром він не почув. "Я хочу почути позицію каналу у цій ситуації. Чому запрошення було відмінено? Нехай Тимошенко скаже, за яких умов вона вестиме зі мною дискусію. А якщо вона боїться, то нехай збирає бабусь на дворі, лузає з ними насіння, тоді це буде її приватним заходом", – додав він.

В.Лук'янов зазначив, що він все рівно прийде на сьогоднішній телеефір "Свободи слова", аби з'ясувати ситуацію та взяти участь у програмі.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов заявив, що Тимошенко вимагала, аби його не було на ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути