понеділок, 26 лютого 2007 13:35

Лукашенка можуть висунути на пост президента Росії

У Росії створили рух, який пропонує висунути на пост президента Росії в 2008 році білоруського лідера Александра Лукашенко.

За словами голови оргкомітету руху "Лукашенко 2008" Олексія Кануріна, головне завдання цієї ініціативи - дати можливість вибору і росіянам, і самому Лукашенко.

Президент Білорусі, повідомив Канурін, не знає, що його висувають на пост глави сусідньої держави.

- Та нам це і без потреби, наше завдання створити ситуацію, при якій буде вибір, у тому числі і в Александра Григоровича. Одна справа - рішення політика, йти на вибори чи ні, інша справа - всенародне рішення, - заявив голова оргкомітету.

- Політики, а Лукашенко - успішний політик, таких шансів не втрачають, - додав Канурін.

Він також повідомив, що його організація має моральну і матеріальну підтримку, проте джерела останньої не назвав, відзначивши лише, що "ні московська мерія, ні "Газпром", ні РАО ЕЕС нашими спонсорами не будуть".

- Ось народна підтримка у нас, безумовно, є. У тому числі і матеріально-технічна, і фінансова, - заявив Канурін, підкресливши, що вже сьогодні його рух готовий "подвоїти агітаційно-інформаційний потік".

Як відомо, згідно з російською конституцією, президентом країни може бути вибраний тільки громадянин РФ не молодше 35 років, що постійно проживає в Росії не менше 10 років. Чергові вибори президента Росії пройдуть 2 березня 2008 року.

Олексій Канурін був одним з організаторів "Російського маршу" в Москві в листопаді минулого року, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенка можуть висунути на пост президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути