вівторок, 23 вересня 2014 13:50

Луганську облраду не можна зібрати, бо "регіонали" розбіглися - Москаль

Луганську облраду не можна зібрати, бо "регіонали" розбіглися - Москаль

Новопризначений губернатор Луганської області Геннадій Москаль нарікає, що зібрати облраду для прийняття життєвоважливих рішень не є можливим через те, депутати-регіонали розбіглися.

Про перші враження від роботи в прифронтовому регіоні він розповів в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми заново створюємо обласну адміністрацію, вирішуємо питання з розміщенням людей, які були змушені переїхати з Луганська в Сєвєродонецьк, тягнемо зв'язок. На рахунку адміністрації - нуль, на рахунку управління капітального будівництва - нуль", - підкреслив Москаль.

"Хоча ЗМІ пишуть, що гроші йдуть на відновлення Донбасу. Я не знаю, хто і що відновлює, у нас поки що нічого немає. Працюємо на ентузіазмі. Тут треба бути і завгоспом, і сантехніком, і комендантом гуртожитку", - додав він.

За словами Москаля, основна проблема зараз - це відсутність обласної ради.

"Де-юре вона є, де-факто її немає - майже всі депутати були членами Партії регіонів. Зібрати її неможливо, всі втекли - хто за кордон, хто ще кудись. Зараз шукаємо притомних депутатів, хочемо зібрати хоча б 50%" , - підкреслив губернатор.

"Зібрали юристів, будемо дзвонити Давиду Жванії, голові комітету з питань місцевого самоврядування, питати в нього що робити? Розпустити облраду? То до нового року перевибори провести не встигнемо", - каже Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Луганську облраду не можна зібрати, бо "регіонали" розбіглися - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути