понеділок, 28 січня 2013 10:37

Луценку знадобиться нова операція?

Луценку знадобиться нова операція?
Фото: 062.ua

Колишній глава МВС Юрій Луценко провів свій перший тиждень у лікарні, і незабаром лікарі будуть вирішувати, робити чи ні йому другу операцію. Інформацію про нову операцію для Луценка повідомило джерело в оточенні Луценка.

"Яку саме - цього поки точно не знаю, у нього кілька захворювань. Знаю, що незважаючи на перенесену операцію, Луценко вже намагається жартувати", - сказав він, пише Сегодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку треба навести порядок в країні, а потім вже легалізовувати травматичну зброю – експерт

Водночас, в коментарі Gazeta.ua, керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган повідомила, що поки після першої операції дружина та захисник екс-міністра Ірина Луценко не бачилась із чоловіком: "Ірина Степанівна в нього не була, ані в суботу, ані в неділю, тому невідомо жодної інформації про стан здоров'я".

Сарган підкреслила, що їй не відомо про необхідність ще однієї операції: "Це не наша інформація, ми не знаємо яке джерело могло про це повідомити крім дружини, а дружина про це не повідомляла. Ми думаємо, що це пусті балачки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чого ви від мене хочете?!" - Спікера ВР не на жарт розлютило питання про його зарплату

Нагадаємо, тиждень тому екс-голову МВС привезли з Менської колонії в клініку, щоб вирізати поліп із кишечника. Але в підсумку медикам довелося видалити 20 таких пухлин, після чого поліпи відправили на дослідження.

Зараз ви читаєте новину «Луценку знадобиться нова операція?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути