субота, 22 березня 2008 20:31

Луценко заявляє, що ООН підставляє українських миротворців

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що чиновники місії ООН "підставляють" українських миротворців у Косово.

"Я бачив очі наших бійців. Їх підставляють чиновники місії ООН. Це очевидно і дуже неприємно", - заявив Луценко у суботу в Вінниці, повідомляє 5 канал.

"Ми навіть маємо інформацію що в ході нашого внутрішнього розслідування будуть спроби зробити винними наших працівників", - додав він.

Він також розповів про звернення Ради нацбезпеки й оборони до генерального секретаря ООН із проханням долучити українського представника до розслідування подій, що відбулися у Косові.

Водночас Луценко спростував інформацію депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича про те, що пораненому українському миротворцю довелося повертатися додому за власний кошт.

Разом з тим, одного з українських міліціонерів, що були поранені у Косові, прооперували в Україні. 19 інших потерпілих перебувають у медичних закладах краю. Стан поранених задовільний.

Як повідомлялося, 17 березня у Косово було обстріляно поліцейську дільницю, де перебували українські миротворці. Поранень зазнав 21 українець. Один згодом помер у шпиталі, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко заявляє, що ООН підставляє українських миротворців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути