пʼятниця, 14 серпня 2009 11:47

Лозінський перебуває у Німеччині в "темній стороні" - провидиці

Лозінський перебуває у Німеччині в "темній стороні" - провидиці

Екс-депутат Віктор Лозінський, якого підозрюють у вбивстві мешканця села Грушка Валерія Олійника, може переховуватися в Німеччині.

Про це пише Газета по-київськи, посилаючись на трьох провидиць, яких видання відвідало з фотографією Лозінського і легендою: пропала людина, з якою тривалий час переписувалися.

"Жодна з провидиць не побачила Лозінського в Ізраїлі, зате всі хором вказали на Європу, а якщо конкретніше - на Німеччину", - пише газета.

"Він точно не в Києві, і навіть не в Україні. Зараз ця людина в Європі, в Німеччині. Точну назву міста не скажу. Але не потрібний він тобі, і не шукай, клопоту не оберешся", - сказала Світлана, подивившись на фотографію Лозінського.

Друга ворожка Зінаїда Григорівна приймає відвідувачів в приватному секторі на Солом"янці. Подивившись на фото Лозінського, ворожка сказала: "Хоч цей чоловік не найгірший варіант, і гроші у нього є, і робота. Але зараз проблеми в сім"ї. І він сам у темній стороні. Не шукай його, не треба. А перебуває ця людина зараз не в Україні, і не в Росії, а в Німеччині. І він вже не повернеться".

Ворожка Ріта, яка приймає в хрущовці в п"ятиповерхівці в Академістечку: "Виїхав він. Далеко виїхав. Проблеми почалися, ось він і виїхав", - сказала вона, вдивляючись в карти.

"Живий. Але він не в Києві та не в Ізраїлі. Десь в Європі. Бачиш карта - дальня дорога. Чи то в Німеччині. Чи то в Австрії. Точно не скажу", - додала вона, пише газета.

Газета по-київськи

Зараз ви читаєте новину «Лозінський перебуває у Німеччині в "темній стороні" - провидиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути