середа, 29 лютого 2012 13:57

Спецтема: Луценко за ґратами

Литвину не подобається, що Луценка засудили за "принципом невістки, яка завжди винна"

Литвину не подобається, що Луценка засудили за "принципом невістки, яка завжди винна"

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин згоден з критичними зауваженнями, які прозвучали у коментарях українських політиків та міжнародної громадськості з приводу вироку колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценко.

"Я згоден з критичними оцінками, які з цього приводу прозвучали після винесення вироку Юрію Луценко. Я думаю, що ми всі в Україні, всі, хто приймає рішення, повинні усвідомити відповідальність за подальший розвиток подій і ухвалення відповідних рішень, і не повинен діяти принцип у цьому плані невістки, яка завжди, всюди і в усьому винна", - сказав Литвин на прес-конференції в середу у Житомирі.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 27 лютого визнав Луценка винним у скоєнні посадових злочинів і засудив його 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком на 3 роки і конфіскацією всього особистого майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко: в тому, що начебто "скоїв" Луценко, чинна влада "перещеголяла" всі попередні

Згідно з рішенням суду, Луценко перебуватиме у в'язниці 2 роки і 10 місяців, оскільки термін покарання враховує знаходження екс-міністра під арештом у СІЗО протягом 1 року і 2 місяців - до відбування терміну покарання входить і цей період.

Зараз ви читаєте новину «Литвину не подобається, що Луценка засудили за "принципом невістки, яка завжди винна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути