середа, 29 лютого 2012 12:21

Спецтема: Луценко за ґратами

Томенко: в тому, що начебто "скоїв" Луценко, чинна влада "перещеголяла" всі попередні

Томенко: в тому, що начебто "скоїв" Луценко, чинна влада "перещеголяла" всі попередні

Для всіх міжнародних та вітчизняних експертів є очевидним той факт, що у справі з Луценком йдеться про явну політичну помсту.

Про це заявив віце-спікер парламенту Микола Томенко, коментуючи вирок, який було оголошено Юрію Луценку в понеділок, 27 лютого, повідомляє прес-служба партії "Батьківщини".

Він зазначив, що аналіз звинувачення Луценка у неефективному використанні державних коштів для організації святкування Дня міліції та придбання квартири водію, не по формі, а по змісту показує, що за аналогією необхідно відкривати кримінальні справи щодо навіть не до сотень, а тисяч високопосадовців.

Томенко зауважив, що кожен день з'являється інформація про "пишні" святкування, які за бюджетні кошти організовують місцеві чиновники та чиновники центральних органів виконавчої влади. За словами Томенка, у розмаху купівлі квартир для "своїх" чиновників нинішня влада "перещеголяла" всі попередні разом взяті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка судили, як злочинця і терориста - Кличко

Заступник Голови Верховної Ради вважає, що сьогодні існує схема підтримки владою "потрібних людей": спочатку вона запрошує на посади "своїх" з "братнього" Донецького регіону, а потім за бюджетні кошти купує їм квартири.

За словами Томенка, таких прикладів сьогодні більш ніж достатньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів натякнули, що воля Луценка тепер в руках Януковича

"Отож, якщо влада хоче переконати українське суспільство та міжнародне товариство, що вона діяла по відношенню до Луценка справедливо, то вже сьогодні мають бути відкриті кримінальні справи стосовно тих посадовців, які за бюджетні кошти організовують свята та дарують чиновникам квартири", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: в тому, що начебто "скоїв" Луценко, чинна влада "перещеголяла" всі попередні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути