пʼятниця, 28 вересня 2012 09:11

Литвин забув надати законопроект про наклеп у комітет зі свободи слова — Стець

Литвин забув надати законопроект про наклеп у комітет зі свободи слова — Стець
Юрій Стець каже, що його комітет не пропустив би "наклеп". Фото: gazetavv.com

Голова парламентського комітету зі свободи слова та інформації Юрій Стець розповів, що законопроет про наклеп не міг бути розглянутий у профільному очолюваному ним комітеті.

Про це він заявив у ефірі 5 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До виборів закон про наклеп можуть відхилити - "бютівець"

"Голова Верховної ради розписав цей законопроект у семи комітетах, забувши про профільний комітет зі свободи слова та інформації — дивний збіг. Цей законопроект навряд чи пройшов би наш комітет. Була б пропозиція ще перед першим читанням відхилити цей законопроект. Як абсолютно тупий примітивний результат праці суб'єкту законодавчої ініціативи на прізвище Журавський", - наголосив політик.

Також Стець зазначив, що йому дійсно шкода, що розумним політикам від Партії регіонів доводиться коментувати примітивні ідеї своїх колег. Стець наголосив, що в "регіоналів" є своя партійна дисципліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Законопроект про наклеп не можна відкликати

"Вона називається "а не вздрогнет ли рука Чечетова". І от коли вона вздрогнула, то тоді вони всі голосують, незалежно від того, які в них є переконання. Комітет його розглядати не може, бо якщо голова ВР не розписав його на комітет, то ми його не розглядаємо", - повідомив він.

На що "регіонал" Юрій Мірошниченко зазначив, що для нього самого голосування цього закону стало несподіванкою, бо він не стояв на порядку денному. Також за словами Мірошниченка, говорити про спільну позицію партії у цьому питанні зарано.

Зараз ви читаєте новину «Литвин забув надати законопроект про наклеп у комітет зі свободи слова — Стець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути