середа, 26 вересня 2012 13:08

До виборів закон про наклеп можуть відхилити - "бютівець"

До виборів закон про наклеп можуть відхилити - "бютівець"
Сергій Сас каже, що Журавський сам не може відкликати закон. Фото: tv.tvi.ua

"Регіонал" Віталій Журавський не може відкликати законопроект про наклеп.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав перший заступник голови регламентного комітету Верховної Ради, "бютівець" Сергій Сас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов гарантував, що закон про наклеп не будуть приймати до виборів

"Журавський мав би право відкликати зареєстрований ним у парламенті законопроект до включення його до порядку денного. На всіх інших стадіях суб'єкт законодавчої ініціативи не має можливості це зробити. Документ уже є власністю парламенту. Він проходить розгляд за встановленою процедурою. Тепер законопроект треба розглядати у другому читанні. Потрібно внести пропозицію, аби його відхилили. Якщо відомий парламентський "махуй" Михайло Чечетов махне рукою, так і буде", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович каже, що "регіонал" відкликав закон про наклеп завдяки йому

Говорячи про те, чому саме зараз Журавський вирішив відкликати законопроект, Сас наголосив: "Може, він ще не встиг ознайомитися із регламентом. Але мені здається, що його боси подивилися: на даному етапі суспільного розвитку у передвиборчий період це може мати негативні наслідки. В першу чергу, серед журналістів, яким скотчем затуляють рот. Тому зрозуміли, що зараз це не вигідно".

Політик вважає, що до парламентських виборів законопроект про наклеп знімуть. "Хоча можуть взагалі не розглядати, бо для комітету не існує припису, скільки конкретно часу він може готувати законопроект", - зауважив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «До виборів закон про наклеп можуть відхилити - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути