пʼятниця, 21 грудня 2007 14:31

Литвин став заступником Пинзеника

Литвин став заступником Пинзеника
Уряд України призначив чотирьох нових заступників міністра фінансів: Людмилу Ходос, Дениса Фудашкіна, Володимира Матвійчука і Володимира Литвина.

Відповідні розпорядження Кабінет міністрів прийняв 19 грудня і обнародував в п"ятницю.

Одночасно він прийняв відставку першого заступника міністра фінансів Вадима Копилова, заступників міністра Сергія Макацарії і Юрія Шевченко, а також звільнив за власним бажанням замміністра Андрія Кравця.

Крім того уряд звільнив з посад радника прем"єр-міністра трьох екс-міністрів фінансів: Ігоря Мітюкова, Петра Германчука і Ігоря Юшко, а також Павла Гайдуцького, який працював на посаді заступника глави адміністрації президента України, - керівника головного управління з питань економічної політики адміністрації президента з січня 2000 по травень 2005 рр. Всі вони стали радниками під час керівництва урядом Віктора Януковича.

Верховна Рада 18 листопада вибрала новий уряд на чолі з Юлією Тимошенко, в якому посаду міністра фінансів посів Віктор Пинзеник, який обіймав її до уряду Януковича в урядах Тимошенко і Юрія Єханурова в 2005-2006 роках, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Литвин став заступником Пинзеника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути