субота, 19 червня 2010 00:05

Литвин пішов проти Партії регіонів у земельному питанні

Литвин пішов проти Партії регіонів у земельному питанні

Спікер парламенту Володимир Литвин виступає за продовження мораторію на продаж землі.

Такий висновок можна зробити з його слів в ефірі телеканалу Інтер, коли він коментував позицію Партії регіонів про те, що економічні реформи активніше проводилися б, якби земля була товаром.

"Не поділяю точки зору, щоб зараз оголосити ринок землі. Мовляв, зараз до нас прийде інвестор. Потрібно прийняти закон про кадастри землі. Тобто ми повинні знати реальну ринкову ціну кожного шматка землі", - сказав Литвин.

Щодо порядку продажу землі, зазначив глава Верховної Ради, багато людей пишуть йому листи.

"Запитують: "Чому ви забороняєте мені продати свій земельний пай? Мені нема кому його залишати. Я хочу, щоб мене гідно провели в останню путь". Має бути створений державний земельний банк, який має викуповувати цю землю і давати її в користування тим, хто буде працювати на ній", - наголосив він.

Спікер вважає нормальним те, що є розбіжності у цьому питанні між "регіоналами" і його політичною силою. За його словами, це не призведе до розпаду більшості.

"Я боявся б коаліції, якби у нас все було спокійно, якби не було дискусій. Тоді б наламали таких дров, від яких країна і люди не отямилися б. Є різні точки зору, є різні підходи. Добре, що немає того, що називається "одобрямс", - додав Ливтин.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин пішов проти Партії регіонів у земельному питанні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути