понеділок, 20 жовтня 2008 12:02

Литвин до Тимошенко не прийде

Лідер Блоку Литвина знаходиться у відрядженні, вчора він працював у Рівному, сьогодні – у Чернігові, тому на консультаціях із Тимошенко Володимира Литвина не буде точно.

Про це заявив народний депутат України від Блоку Литвина Сергій Гриневецький, коментуючи заяву прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко про необхідність всім фракціям сьогодні зібратися у Верховній Раді для проведення консультацій про створення "коаліції захисту від світової фінансової кризи".

"Перш ніж звертатися до нації, Юлії Тимошенко потрібно було спочатку провести консультації з лідерами фракцій хоча б у телефонному режимі, а потім вже робити висновок, чи варто виходити в ефір для телезвернення", - вважає політик.

Сергій Гриневецький відзначив, що Блок Литвина вже виходив із подібним зверненням до всіх фракцій, але у всіх були "особисті амбіції щодо переділу країни".

"Те, про що заявила Тимошенко, - не більше ніж політичний маневр", - вважає Гриневецький, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Литвин до Тимошенко не прийде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути