Ексклюзиви
понеділок, 07 вересня 2015 14:22

Лідери довіри харків'ян Кернес  і Фельдман – соціологи

Лідери довіри харків'ян Кернес  і Фельдман – соціологи

Перші місця у рейтингу довіри до харківських політиків поділили між собою Генадій Кернес та Олександр Фельдман. Про це свідчать результати опитування Київським центром політичного та економічного аналізу, проведеного в місті наприкінці серпня.

Нинішньому міському голові довіряють – 55,1% опитаних. Не довіряють, лише 38,2% респондентів. Народному депутату, співголові партії "Наш край" Олександру Фельдману  відповідно довіряють 50,4%, не довіряють – 37%. Губернатор Харківщини Ігор Райнін, який також потрапив до цього рейтингу, продемонстрував лише 19,7% підтримки та 38,8% недовіри.

За даними дослідження, "Опозиційний блок" може розраховувати на підтримку 24,1%  харків'ян, "Самопоміч" – 6,2%, "Лівий блок" – 4,6%, "Батьківщина" – 4,2%, "Солідарність – БПП" – 4,1%, "Народний контроль" – 3,9% та "Наш край" – 3,4%.

Цікаво, що саме нові, непарламентські політичні сили мають кращі перспективи для росту популярності. Так, біля 9% харків'ян готові підтримати новостворену партію мерів і господарників "Наш Край", також певні перспективи підтримки мають нова промайданівська сила "Народний контроль" і маловідома "Волонтерська партія".

Опитування було проведено Київським центром політичного і економічного аналізу з 20 по 26 серпня 2015 року. Всього було опитано одну тисячу респондентів. Похибка репрезентативності складає не більше 3,1% при вірогідності 0,95%.

Зараз ви читаєте новину «Лідери довіри харків'ян Кернес  і Фельдман – соціологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути