пʼятниця, 12 грудня 2008 10:34

Льовочкін: "Грицак виконує замовлення БЮТ"

Льовочкін: "Грицак виконує замовлення БЮТ"
Депутат від Партії регіонів, який проголосував за обрання Володимира Литвина на пост спікера парламенту всупереч позиції партії, Василь Грицак заявив, що "його позиція викликана внутріпартійним конфліктом між ним, Сергієм Льовочкіним і Юрієм Бойко".

"Льовочкін спробував своїми інтригами дискредитувати мене і як людини, і як народного депутата. Я багато разів повторював лідерові: "Солдатом фракції не буду - я генерал". Я ніколи не працював ні у кого водієм, нікому не носив портфель і не відкривав дверей", - заявив після засідання політради ПР в четвер Василь Грицак.

"У мене з ним (Василем Грицаком) конфлікту немає. За моєю інформацією, існує замовлення з боку АндріяКожем"якіна і Олександра Абдуліна (заступники глави фракції БЮТ) атакувати мене і Бойка, людей, яких вони вважають противниками коаліції з БЮТ. Їм вигідно, щоб Грицак де-юре був в Партії регіонів, а де-факто у них.

Його мета - здійснювати критику партії зсередини. Я Грицаку поставив одне єдине запитання: "Як ви голосуватимете до 12 січня - так, як фракція?" Він відповів: "Так, як фракція!", - розповів Льовочкін, пише Комерсант-Україна.

12 січня закінчується визначений політрадою випробувальний термін для Василя Грицака. Комісія з партійного контролю, очолювана Миколою Азаровим, повинна розібратися в ситуації, що склалася, і надати політраді проект рішення щодо доцільності подальшого перебування пана Грицака в партії. "Янукович не дріб"язковий. У кадрових питаннях він не робить поспішних рішень", - пояснив Юрій Мірошніченко.

На питання, чи готовий Грицак до виключенні з ПР, депутат відповів: "Це їх право. А чого я повинен боятися? Ухвалять рішення виключити, хай виключають", - відповів він.

Народні депутати України від фракції Партії регіонів Юхим Звягільський і Василь Грицак на засіданні Політради партії дали обіцянку при подальших голосуваннях у Верховній Раді України дотримуватися позиції фракції.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін: "Грицак виконує замовлення БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути