понеділок, 23 квітня 2007 11:43

Кучма: "Слава Богу, що виграв Ющенко"

Екс-президент Леонід Кучма не жалкує про те, що в 2004 році не застосував силу.

"Це б нічого не вирішило. Слава Богу, що виграв Ющенко. Якби президентом став Янукович, то завдяки щонайпотужнішій опозиції і Заходу, який не визнав підсумки виборів, Україна опинилася б у такій ситуації, якій не позаздриш. Зате на парламентських виборах-2006 Янукович набрав той об`єм голосів, який повинен був", - сказав Кучма в інтерв`ю виданню "Время новостей".

Про Юлію Тимошенко екс-президент висловився так: "Тимошенко, якщо опиниться при владі, насамперед поїде до Москви і скаже: "Путін, дорогий! Хіба можна звертати увагу на передвиборну риторику? Я це робила, щоб виграти вибори". Вона говорить те, що люди хочуть чути, мовляв, чорне -- це біле. Відсотків 20% маргінального населення через це її підтримують."

На запитання про те, за яких умов він міг би повернутися у велику політику, Кучма відповів: "Повернутися? Ні за які коврижки! У мене фонд, я дітлахам допомагаю. Історичні мемуари почитую. Суцільне задоволення".

Зараз ви читаєте новину «Кучма: "Слава Богу, що виграв Ющенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути