вівторок, 20 жовтня 2009 11:46

Комуністи пропонують "політичну кастрацію" для БЮТ

Комуністи пропонують "політичну кастрацію" для БЮТ
Член фракції Компартії Адам Мартинюк пропонує ввести таке поняття як "політична кастрація".

Про це він заявив під час свого виступу з приводу скандалу щодо розбещення дітей, до якого нібито причетні народні депутати.

"Я хотів би звернутися до кожного з вас. Давайте дамо відповідь на питання: що ще має статися в нашому царстві-государстві, щоб ми усвідомили, що так далі жити не можна!", - почав Мартинюк.

"Я скажу дещо особисто: наймолодшому члену нашої родини, моїй онуці сьогодні 102 дні. У кожного з вас є чи діти, чи онуки. Що кожен із вас зробив би, якби це стосувалося ваших дітей чи онуків?!", - запитав депутат.

"Ви були б такі байдужі як зараз? Я думаю, це той момент істини, коли Верховна Рада має очиститись в прямому і в переносному смислі слова", - заявив Мартинюк.

"Очиститись, якщо буде доведено, що дехто з наших – не знаю як сказати... - дійсно деградували до такої міри, як про це говорять – вони мають понести найвищу міру покарання, якої ще немає. І я пропоную, щоб це була смертна кара", - зазначив депутат.

"Якщо буде доведено, що це чергова спецоперація, то до такого ж ганебного стовпа мають бути поставлені ті, хто затіяв цю операцію", - додав він.

У зв"язку з цим Мартинюк запропонував "напевно, радикальний, але він був би справедливий і реальний вихід із подібних ситуацій - давайте ми введемо таке поняття як "політична кастрація".

"Якщо політична партія у своїх лавах буде мати таких негідників, які є в нашій сесійній залі, то таку партію каструвати років на 5-10 у виборчих правах, щоб вона не мала права засідати ні в парламенті, ні в місцевих органах влади", - пояснив депутат, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи пропонують "політичну кастрацію" для БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути