понеділок, 12 березня 2012 15:47

Комітет Швеця опрацював 3998 поправок до КПК

Комітет Швеця опрацював 3998 поправок до КПК

Парламентський комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності опрацював поправки до кримінально-процесуального кодексу.

Про це його голова Віктор Швець сказав під час засідання погоджувальної ради.

"Надійшло 3998 поправок. Є такі, що пропонують змінити одне речення. А є такі, що додають цілі глави кодексу. Поправки опрацьовані, сформована таблиця", - розповів він.

Швець також заперечує звинувачення лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, що комітет нічого не робить:

"Неправильно говорити, що комітет нічого не робить. Створена робоча група. Туди увійшли експерти та народні депутати, які хотіли взяти участь у роботі над документом. Комітет належним чином зможе підготувати законопроект у найближчі два тижні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія при президенті розкритикувала КПК Януковича і радить його переписати

Зазначимо, що Єфремов заявив, що комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності нічого не робить, щоб прискорити розгляд КПК у другому читанні.

"Іноді комітет вносить у Раду законопроекти, які пишуться на коліні. Але при цьому протягом останніх двох тижнів не знайшов часу для розгляду кримінально-процесуального кодексу, який вже підготовлено, пройшов експертизу Венеціанської комісії та отримав позитивний висновок, та який обмежує правоохоронців", - наголосив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портнов розповів як через новий КПК поповнюється держбюджет

Нагадаємо, президентський проект КПК було ухвалено Радою в першому читанні 9 лютого. Робота над документом велася півтора роки і проходила під керівництвом радника президента-керівника головного управління з питань судоустрою адміністрації президента Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Комітет Швеця опрацював 3998 поправок до КПК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути