понеділок, 25 березня 2019 08:58

"Коломойський офігів від рейтингів Зеленського" - Лещенко

"Коломойський офігів від рейтингів Зеленського" - Лещенко
Спочатку Коломойський підтримував Тимошенко, зазначив нардеп. Фото: УНН

Олігарх Ігор Коломойський на виборах президента зробив ставку на шоумена Володимира Зеленського через його високі рейтинги.

Таке переконання висловив народний депутат Сергій Лещенко, який приєднався до команди Зеленського, в інтерв'ю російській "Новой газете".

"Коломойський - активний учасник цих виборів, який спочатку підтримував не Зеленського, а Тимошенко. Але думаю, коли він побачив рейтинги в січні-лютому цього року, то сам офігів. Тому що не розраховував на таке.

Мотивацію Коломойський має просту - прибрати Порошенка, якого він сприймає як особистого ворога. Їхній конфлікт тягнеться ще з 2005 року, тоді Порошенко вперше намагався його роздягнути на свою користь. У 2005 році Коломойського, наприклад, оголошували в міжнародний розшук, Порошенко цьому сприяв. Останні роки знову йдуть атаки на нього, але при цьому злетів Ахметов, а Медведчук (кум Володимира Путіна. - Gazeta.ua) повернувся не просто в гру, а отримав доступ до величезних активів", - пояснив Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому інтерес Коломойського на виборах

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заперечує залежність від олігарха Ігоря Коломойського. Шоумен стверджує, що виборчу кампанію фінансує він сам і його друзі.

Зараз ви читаєте новину «"Коломойський офігів від рейтингів Зеленського" - Лещенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути