понеділок, 18 березня 2019 16:19

У чому інтерес Коломойського на виборах

У чому інтерес Коломойського на виборах
Ігор Коломойський хоче впливати на все, що відбувається в Україні, каже Сергій Рахманін. Фото: УНІАН

Олігарх Ігор Коломойський робить головну ставку на Володимира Зеленського. Водночас зберігає стосунки з Юлією Тимошенко. Про це сказав журналіст Сергій Рахманін в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Ігор Валерійович і Юлія Володимирівна - давні знайомі. Вони сварилися, мирилися. У політиці не буває вічних союзів і вічних ворогів.

Коломойський хоче впливати на все, що відбувається у цій країні та на чому він може заробляти. Які механізми при цьому використовуються, йому байдуже. Він людина, яка не має жодних сентиментів, ілюзій. Заточений на енергійне заробляння грошей і йому це вдається. Він класичний гравець в азартні ігри. Сьогодні його головна ставка на Зеленського, але це не означає, що він не покладає надії на Тимошенко.

Юлія Володимирівна не хоче псувати відносини з Ігорем Валерійовичем, бо він впливовий, може їй допомогти. Коломойський не хоче сваритися з Тимошенко, бо вона теоретично може стати президентом. Все. Жодних теплих взаємин. Банальний політичний розрахунок", - пояснив журналіст.

Юлія Володимирівна не хоче псувати відносини з Ігорем Валерійовичем, бо він впливовий, може їй допомогти

Водночас, на думку Рахманіна, оприлюднені записи нібито розмов Тимошенко з Коломойським ніяк не вплинуть на рейтинг лідерки "Батьківщини".

Якщо історія з Укроборонпромом, збройними контрактами набула розголосу, то записи - це подія для вузького кола людей, які і без того знали про відносини між Коломойським і Тимошенко. Для утаємничених – у цій розмові особливої крамоли немає, а непосвячені про це не дізнаються, а якщо й дізнаються – тонкощів не оцінять.

"Чому Зеленський має високий рейтинг? Тому що невдоволення, роздратування політичним класом поступово переросло у ненависть. І з'явився попит на людину поза політичною системою.

Роками українцям втовкмачували, що всі політики однакові, крадуть, домовляються. І от, людина, впевнена, що всі крадуть, всі однакові, дізнається, що існує зв'язок між Тимошенко і Коломойським. "Ну і що?" - запитає вона.

По-друге, так званий ядерний електорат Тимошенко - це здебільшого люди, які відчувають до неї особисту симпатію.

Відносини між Коломойським і Тимошенко були, є і будуть. Навіть якщо президентом стане Зеленський", - сказав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент хоче відсторонитися від Гладковського

Більше читайте в інтерв'ю з Сергієм Рахманіним на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «У чому інтерес Коломойського на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути