Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 11:36

Колесников заступився за Богатирьову

Колесников заступився за Богатирьову

Народний депутат України Борис Колесников вважає виключення Раїси Богатирьової з Партії регіонів неадекватною мірою дисциплінарного стягнення, і думатиме про її повернення до лав ПР.

У коментарі "Острову" в кулуарах Верховної Ради Колесников сказав, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович "дійсно озвучив позицію партії щодо Південної Осетії і Абхазії".

"Раїса Богатирьова для мене і Ріната Ахметова завжди була, є і буде близькою людиною"

Проте Колесников відзначив, що окрім виключення з партії "є маса інших дисциплінарних стягнень, у тому числі і сувора догана".

Колесников відзначив, що він не був присутній на Політраді партії, але якби він там був, він би голосував "проти".

"Раїса Богатирьова дуже багато зробила для партії. І деякі з тих, хто голосував "за", палець об палець не вдарили для становлення партії", - сказав народний депутат.

Також він заявив, що "Раїса Богатирьова для мене і Ріната Ахметова завжди була, є і буде близькою людиною".

На запитання, чи можливе якимсь чином повернення Раїси Богатирьової до лав Партії регіонів, Борис Колесников сказав: "Ми думатимемо про це".

Нагадаємо, вчора політрада Партії регіонів виключила з лав партії секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїсу Богатирьову. Приводом для цього рішення стала заява пані Богатирьової під час візиту в США про те, що позиція Януковича про необхідність визнання Україною незалежності Південної Осетії і Абхазії є його особистою точкою зору, а не позицією Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Колесников заступився за Богатирьову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути