Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 11:20

Колесников: Коаліцію створять після прийняття присяги депутатами Ради

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Борис Колесников переконаний у тому, що коаліція буде створена після складання присяги депутатами Верховної Ради. "У Конституції чітко сказано, що угода про коаліцію підписується депутатами Верховної Ради, тобто після прийняття присяги. От після прийняття присяги і буде створена коаліція. А що стосується формату, то дуже хотілося б, щоб коаліція мала максимально об"єднувальну суть", – сказав Колісників.

Він також наголосив, що "регіоналам" хотілося б, аби б в суспільстві Партія регіонів асоціювалася зі всіма регіонами країни.

"У нас є виборці в усіх регіонах країни і підсумковий протокол ЦВК переконливе цьому свідчення. І те, що ми на цих виборах у центральній Україні набрали більше голосів, ніж минулого разу, свідчить про те, що ми на правильному шляху", – заявив "регіонал".

Колесников також переконаний в тому, що "компроміс можна знайти завжди".

"Конституція сьогодні багато в чому має незавершену форму і тому може тлумачитися двояко. А коли Основний Закон трактуючи двояко це дуже небезпечно. Я думаю, що знайти спільний, як ви кажете, знаменник в цьому питанні можна", – сказав "регіонал", пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Колесников: Коаліцію створять після прийняття присяги депутатами Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути