понеділок, 03 березня 2008 11:56

Коаліціонери не будуть відтягувати "регіоналів" від заблокованої трибуни

Блок Юлії Тимошенко підтримає НУ-НС і завтра прийде о 10:00 у сесійну залу щоб розпочати пленарне засідання. Про це повідомив голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко по завершенню зустрічі голови ВР з лідерами фракцій.

В свою чергу голова фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко заявив, що в разі блокування опозицією трибуни та президії ВР завтра вони (НУ-НС) не будуть вдаватися до фізичних методів розблокування. Водночас він висловив сподівання, що опозиція не буде фізично перешкоджати проведенню засідання оскільки "вона має пам"ятати, що 14 лютого пішов відлік часу згідно з яким, через місяць від цієї дати, якщо пленарне засідання не розпочнуться, Президент має право розпустити ВР".

Він також запевнив, що блок НУ-НС проти дострокових виборів. Також він повідомив, що завтра на пленарному засіданні НУ-НС запропонує депутатам розглянути питання щодо депутатської недоторканності, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Коаліціонери не будуть відтягувати "регіоналів" від заблокованої трибуни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути