субота, 16 січня 2016 18:18

Клімкін попросив Могеріні, щоб євродепутати приїхали на суд по Надії Савченко

Клімкін попросив Могеріні, щоб євродепутати приїхали на суд по Надії Савченко
"Попросив FedericaMog (Федерику Могеріні) забезпечити присутність євродипломатів на вирішальній стадії судилища над Надією", зазначив Клімкін. Автор: www.radiosvoboda.org

Міністр закордонних справ Павло Клімкін попросив верховного представника у закордонних справах і політиці безпеки ЄС Федерику Могеріні забезпечити присутність європейських дипломатів під час оголошення ухвали судом РФ у справі Надії Савченко. Про це міністр написав на своїй сторінці в Твіттері в суботу, передає "Інтерфакс".

"Попросив FedericaMog (Федерику Могеріні) забезпечити присутність євродипломатів на вирішальній стадії судилища над Надією", зазначив Клімкін.

Як відомо, Надія Савченко з липня 2014 року перебуває під вартою в Росії. Її звинувачують у пособництві вбивству російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина на сході України. Російський правозахисний центр "Меморіал" офіційно визнав її політичним в'язнем.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін попросив Могеріні, щоб євродепутати приїхали на суд по Надії Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути