середа, 27 жовтня 2010 11:18

Кличку вимкнули світло і хотіли налякати

Автор: Фото прес-служби політика
  Віталій Кличко проводить прес-конференцію майже у пітьмі
Віталій Кличко проводить прес-конференцію майже у пітьмі
У Рівному під час прес-конференції лідера партії "Український Демократичний Альянс за Реформи" Віталія Кличка у готелі "Мир", де відбувався захід, зникло світло.

Як повідомляє прес-служба політичної сили, згідно з існуючими будівельними нормами, готельний комплекс забезпечується електроенергією за першою категорією, це означає, що електрика поступає туди з декількох джерел, проте аварійне забезпечення не спрацювало.

"Чи була це спланована акція, чи аварія – ми в цьому поки розбираємося, але нашу політичну силу цим не налякати. Ми впевнені в своїй перемозі", – заявив Кличко.

За словами голови Рівненської обласної організації партії "УДАР" Віталія Чугуннікова, політсилу усіма способами намагаються не допустити до органів місцевого самоврядування.

"Доброзичливців" у нас багато, адже "УДАР" – нова політична сила. На певному етапі у нас були проблеми із реєстрацією кандидатів від нашої партії у депутати міськради, облради. Десь нам вдалося "перемогти систему", десь ні", – відзначив він.

Зараз триває передвиборний тур партії Віталія Кличка містами України. 27 жовтня він побував у Рівному.

Як відомо, у Херсоні невідомі обстріляли офіс кандидата на посаду міського голови від Союзу лівих сил Владлена Гіріна під час його прес-конференції.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Кличку вимкнули світло і хотіли налякати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути