Ексклюзиви
пʼятниця, 18 червня 2021 19:48

Кличко і Порошенко дивилися футбол, а Рудик гуляла набережною: чим політики дивували на тижні
8

Голова партії "Голос" Кіра Рудик показала фото на набережній у Миколаєві
Фото: Кіра Рудик
Голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі показав, як розливає вино
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко розповів, що "провів нараду з командою у Чернівецькій області"
Долучився до перегляду футболу народний депутат від "ЄС",  п'ятий президент Петро Порошенко
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на тижні показував книги нардепу Олександру Дубінському

Київський мер Віталій Кличко святкував перемогу збірної України у матчі Євро-2020/21. Народний депутат від "Європейської солідарності" Петро Порошенко зібрав колег-партійців на футбол. "Слугу народу" Юлію Гришину у Верховній Раді засипали квітами, а лідерка "Голосу" Кіра Рудик поїхала насолоджувалася літом на набережну.

Хто ще вболівав за наших футболістів та як українські політики провели тиждень – у матеріалі Gazeta.ua.

Столичний мер Віталій Кличко вболівав за збірну України під час матчу з Північною Македонією у футболці національної команди. Від шквалу емоцій підходив до екрану телевізора, що показав на фото.

Долучився до перегляду футболу і народний депутат від "ЄС", п'ятий президент Петро Порошенко. Він також був у формі збірної. На перегляд матчу прийшли його однопартійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім років проєкту "Стіна": експерт оцінив оборонну міць на кордоні з РФ

У Верховній Раді народну депутатку від "Слуги народу" Юлію Гришину завалили букетами з нагоди 42-річчя. У сесійні залі парламенту квіти лежали на десятках місць депутатів та трибуні Ради. Наступного дня депутатка прийшла на роботу у брендових речах на майже 75 тис. грн.

Голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, який минулої п'ятниці відвідував львівський Фестиваль вина і презентував вино з власного виноградника Saakashvili's Cellar, показав, як розливає напій. Пропонував спробувати його всім охочим.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на тижні показував книги нардепу Олександру Дубінському. Депутат виклав фото та з підписом про підтримку спікера під час "диктаторського тиску президента Володимира Зеленського". За словами Дубінського, Разумкова можуть відправити у відставку і цього "очікують "слуги народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова амністія: кому варто боятися

Колишній нардеп Ігор Мосійчук поділився фото з Відня, Австрія. Написав, що збирався пити місцеву каву. Також він показав, як долучився до вболівання за збірну України. Робив це із пивом та м'ясом з картопляним пюре.

Ексколега Мосійчука по партії, лідер Радикальної партії Олег Ляшко розповів, що "провів нараду з командою у Чернівецькій області". Для двох десятків людей накрили стіл з варениками, фруктами, салатами, м'ясом. Ляшко також похвалився фото у вишиванці на тлі Карпат.

Голова партії "Голос" Кіра Рудик, за виключення якої виступає половина фракції у парламенті, показала фото на набережній у Миколаєві. Пише, що "насолоджувалась літом", а також відкрила осередок партії у місті. Нардепка зазначає, що встигла і прогулятися Миколаєвом.

У четвер, 17 червня, у Верховній Раді фракція прокремлівської ОПЗЖ влаштувала бійку. Почалася штовханина зі слів народного депутата від "Слуги народу" Микити Потураєва про "політичне знищення ОПЗЖ". До трибуни підійшли нардепи з ОПЗЖ Ілля Кива й Олег Волошин. Кива штовхнув депутата від СН Богдана Яременка. Згодом Потураєв попросив вибачення і сказав, що був на емоціях.

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Порошенко дивилися футбол, а Рудик гуляла набережною: чим політики дивували на тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути