субота, 12 червня 2021 09:05

Вино Саакашвілі й корови Ляшка: як українські політики розпочали літо
7

Віцепрем'єр Олексій Резніков з дружиною, телеведучою Юлією Зорій мандрують Егейським морем
Фото: Instagram
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко поділився фотографією з "Пробігу під каштанами" у Києві
Екснардеп Олег Ляшко поділився фото з бенкету на честь іменин письменника Василя Шкляра
Телеведучий і політик Сергій Притула з колегами святкував народження доньки
У Притули народилася дочка

Екснардеп Олег Ляшко піднімав келихи з Василем Шклярем, а голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі разом із мером Львова Андрієм Садовим та міністром юстиції Денисом Малюською вчилися у Львові відкривати ножем вино.

Про те, як ще відпочивають українські політики у перші тижні літа – у матеріалі Gazeta.ua.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко поділився фотографією з "Пробігу під каштанами" у Києві. Спортсменам треба було пробігти 5 км. Ляшко виклав світлину зі страту на центральній вул. Хрещатик. Яким за номером прибіг – міністр не повідомив.

Телеведучий і політик Сергій Притула, який напередодні заявив про вихід з партії "Голос", з колегами святкував народження доньки. "Було дуже затишно", написав Притула.

Голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі, міський голова Львову Андрій Садовий та міністр юстиції Денис Малюська відвідали львівський Фестиваль вина. Вчилися відкривати пляшки ножем.

Саакашвілі презентував вино з власного виноградника Saakashvili's Cellar. "Виступаю з приводу нашого законопроєкту щодо спрощення законодавства для малого виробництва вина в Україні", – написав голова Виконавчого комітету реформ.

Віцепрем'єр Олексій Резніков з дружиною, телеведучою Юлією Зорій мандрують Егейським морем. Сімейна пара вийшла в море на катамарані в компанії друзів.

Екснардеп Олег Ляшко поділився фото з бенкету на честь іменин письменника Василя Шкляра. Приїхав до нього додому. На фото Ляшко з митцем піднімають келихи, на столі – наїдки: риба, м'ясо, лід для напоїв.

Також Ляшко поділився фото з чоловіком, з яким у дитинстві пас корів в Новоселиці на Хмельниччині. "Згадав дитинство: у мене перший запис в трудовій книжці – скотар колгоспу "Прогрес". Мені тоді якраз тринадцятий минало", – написав екснардеп.

Співробітники посольства США та тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін одягли нову форму збірної України з футболу. Так відреагували на обрунення Росії щодо оновленої форми українців з написами "Слава України" та "Героям слава". Також намальована мапа з українським Кримом та Донецькою і Луганською областями.

Спілка європейських футбольних асоціацій почала вимагати, щоб Україна прибрала з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава!". Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко терміново вилетів зранку 10 червня на перемовини з представниками УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Вино Саакашвілі й корови Ляшка: як українські політики розпочали літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути