понеділок, 14 травня 2007 11:00

Кириленко: Із затверджених виборчих списків НУ нікого не виключать

"Наша Україна" на сьогоднішньому, п"ятому з"їзді, який почнеться о 15:00, повторно затвердить виборчі списки кандидатів в народні депутати в алфавітному порядку.

Про це повідомив лідер партії В"ячеслав Кириленко. Він відзначив, що списки, які будуть затверджені 14 травня, повністю відповідатимуть тим, які були затверджені на останньому з"їзді партії. За словами Кириленко, з раніше затверджених списків ніхто не буде виключений, рівно, як і ніхто не буде доданий.

Кириленко також пояснив, що після затвердження поіменних списків "Наша Україна" матиме ще 10 днів до подачі документів в ЦВК, щоб визначитися з черговістю кандидатів в народні депутати.

Нагадаємо, що Президент Ющенко і прем"єр Янукович мають намір в середу, 16 травня, досягти домовленості про дату проведення дострокових парламентських виборів.

В той же час приголосному орієнтовному Календарному плану основних організаційних заходів щодо підготовки і проведення позачергових виборів у Верховну Раду, сьогодні, 14 травня, завершується термін висунення кандидатів в народні депутати України, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Із затверджених виборчих списків НУ нікого не виключать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути