понеділок, 18 червня 2007 13:22

Кінах хоче товаришувати з усіма

Партія промисловців і підприємців допускає об"єднання з різними політичними силами на позачергові вибори Верховної Ради. Про це в інтерв"ю "5 каналу" заявив лідер партії Анатолій Кінах.

"Ми будемо об"єднуватися з тими, хто підтримує принципи консолідації зусиль навколо розвитку й формування умов для національної єдності", - сказав він.

На уточнююче запитання ведучого, чи можливе блокування ПППУ з "Нашою Україною" або БЮТ, Кінах відповів, що не виключає цього.

"Я абсолютно не виключаю ті або інші варіанти. Не сприймаю заклики про підписання до виборів відповідного меморандуму, що з тими й тими йдемо разом. Це неправильний підхід", - сказав він.

Лідер ПППУ також підкреслив, що рішення про блокування з тими або іншими політичними силами повинне прийматися на партійних з"їздах.

"Це питання ще не розглядалося. Воно буде розглянуте на відповідних з"їздах", - сказав він.

Партія промисловців і підприємців проведе з"їзд 23 червня.

На з"їзді планується внести зміни до статуту партії, затвердити нову редакцію програми ПППУ й визначити формат участі партії у виборчій кампанії.

19 квітня блок "Наша Україна" виключив зі свого складу Партію промисловців і підприємців.

ПППУ вирішила оскаржити це рішення в суді.

16 червня Київський апеляційний адміністративний суд відмовив ПППУ в розгляді апеляційної скарги на рішення Печерського суду Києва, що раніше визнав законним обнуління виборчого списку блоку "Наша Україна", повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кінах хоче товаришувати з усіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути