пʼятниця, 30 березня 2007 09:01

Київська влада не пустить опозицію на Майдан у суботу

Київська держадміністрація просить Шевченківський райсуд обмежити проведення акції на Майдані Незалежності 31 березня.

За словами начальника Головного управління внутрішньої політики КМДА Віктора Гончарука, управління в четвер провело нараду з усіма організаторами акцій, що подали заявки на проведення акцій у центрі Києва в суботу.

Гончарук підкреслив, що ніхто з організаторів не погодився відмовитися від наміру провести свою акцію на Майдані Незалежності 31 березня. "Поступатись Майданом ніхто не хоче", - сказав він. У зв"язку з цим управління й подало в четвер позовну заяву у суд.

Гончарук підкреслив, що прохання управління обмежити акції стосується винятково Майдану і 31 березня, тоді як в інші дні й в інших місцях акції можуть проводитися.

Як відомо, БЮТ, "Наша Україна" і "Народна самооборона" мають намір провести мітинг 31 березня на Майдані Незалежності в Києві.

Київські організації Партії регіонів і Союзу молоді регіонів подали в КМДА 6 заявок на проведення акцій у центрі Києва з 29 березня по 3 квітня, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Київська влада не пустить опозицію на Майдан у суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути