середа, 18 липня 2018 14:33

Кернес розповів, кого боїться на виборах

Кернес розповів, кого боїться на виборах
Після замаху на вбивство та кількох операцій Геннадій Кернес пересувається на візку і рідко з'являється перед громадянами. Фото: poltava365.com

Мер Харкова Геннадій Кернес не бачить кандидата на посаду голови Харківської міської держадміністрації, який би зміг його перемогти на найближчих виборах.

Про це він сказав під час онлайн-конференції.

"Нікого", - відповів Кернес на запитання журналістки, кого він вважає своїм конкурентом на посаду голови міської адміністрації.

Конференцію харківський мер проводив в онлайні. Відповідав на запитання, які жителі міста залишили під постом на його сторінці Facebook. Найбільше харків'яни запитували про ремонт доріг, молодіжне кредитування, систему е-квитків, комунальні послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес збентежив реплікою про війну на Донбасі

Геннадій Кернес очолив Харків у листопаді 2010 року. Був у Партії регіонів.

Кернеса підозрюють у викраденні активістів Євромайдану в Харкові. 25 січня 2014 року невідомі напали на учасників ходи на підтримку Євромайдану в Харкові. У той самий день депутат Харківської облради Іван Варченко (ВО "Батьківщина") заявив про викрадення двох активістів Євромайдану - Олександра Кутяніна та Сергія Ряполова "після того, як вони знімали номери автомобілів "друзів Кернеса" біля готелю "Національ".

Зараз ви читаєте новину «Кернес розповів, кого боїться на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути