Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2007 09:17

Катерина Ющенко схудла (ФОТО)

Перша леді України Катерина Ющенко, схоже, вирішила змінити свій стиль і виглядати молодше. Принаймні, кожен, хто був на Форумі видавців у Львові, зміг помітити, що дружина президента хоч і не зрадила своїм перевагам в одязі, але об"єми її фігури помітно змінилися, пише сайт Kava.lviv.ua.

Тепер у дизайнерів, які одягають пані Ющенко, з"явився клопіт. За голку довелося взятися і відомій львівській дизайнерці Роксолані Богуцькій, яка і підтвердила чутки про стрімке схуднення своєї клієнтки.

"Найвідомішою особою, яка є постійною моєю клієнткою, є Катерина Ющенко. Ви правильно помітили - вона схудла. Напевно, вона приклала до цього величезні зусилля", - розповіла Роксолана Богуцька.

Про вірогідні причини змін у фігурі Першої леді Богуцька багато не розповідала. Відзначила лише, що дружина Президента України - дуже зайнята жінка, але встигає приділяти час і своїм трьом дітям, і власному зовнішньому вигляду. Але за додаткову роботу над нарядами пані Ющенко Богуцька не сердиться: "Як би не було складно мені переробляти, перебудовувати або навіть звужувати якісь наші вироби, мені завжди приємно. Тому що кожній жінці, яка стежить за собою, - це тільки надає честі", пише Vip.ua.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути