субота, 07 вересня 2013 12:53

Кармазін впевнений, що Януковича можна позбавити повноважень

Кармазін впевнений, що Януковича можна позбавити повноважень
Юрій Кармазін Фото: lenta-ua.net

??Через суд можна позбавити повноважень не тільки депутатів, а й президента, якщо з'ясується, що під час президентських виборів були порушення. Так вважає колишній народний депутат Юрій Кармазін.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода, коментуючи ситуацію, коли суд задовольнив його позови і позбавив повноважень народних депутатів.

"Якщо виявиться, що сфальсифіковані там матеріали, і про це виллється десь, то, звичайно, треба так питання ставити", - зазначив екс-нардеп.

За словами Кармазіна, виявляти порушення і позбавляти повноважень тих, хто став депутатом завдяки порушенням, важливо саме з огляду на наступні президентські вибори.

Як відомо, зараз Вищий адмінсуд України розглядає позов Кармазіна про скасування постанови ЦВК про реєстрацію депутата-мажоритарника Ігоря Маркова.

Раніше суд задовольнив позови екс-нардепа і позбавив мандатів двох депутатів, обраних на парламентських виборах-2012 - Олександра Домбровського та Павла Балогу.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін впевнений, що Януковича можна позбавити повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути