середа, 03 липня 2013 16:45

Домбровський назвав позбавлення мандату політичним кілерством

Домбровський назвав позбавлення мандату політичним кілерством
Фото: radiosvoboda.org

Олександр Домбровський звернувся із заявою до Європейського суду з прав людини з приводу анулювання його депутатської картки спікером Володимиром Рибаком.

"Вся схема із позбавлення мандатів є неконституційною та незаконною. Це не просто політичне кілерство, це - політичний тероризм, — заявив Олександр Домбровський. - Влада порушила Конституцію і цілий перелік законів. Для неї набагато простіше і легше провести закрите засідання на Банковій, ніж домовлятися, переконувати і голосувати в парламентській залі".

Він зауважив, що будь-хто з депутатів від опозиції чи позафракційні можуть бути позбавлені мандату.

"Напевно не знайшлося такого Кармазіна, який би подав скаргу на депутатів "тушок". По-друге нашій владі потрібні такі "тушки". Можна лише здогадуватися, чому Кармазін хоче позбавити депутатства Балогу та Домбровського. Балога вийшов з партії Регіонів, а Домбровський став незалежним депутатом. Він одразу зайняв таку позицію. Ймовірно регіонали сподівалися, що він ввійде у фракцію Регіонів" - каже керівник прес-служби Світлана Вишневська.

 

Зараз ви читаєте новину «Домбровський назвав позбавлення мандату політичним кілерством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути