Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2012 11:22

Кандидат у нардепи розповів, як бореться проти знахабнілих двійників на окрузі

Кандидат у нардепи розповів, як бореться проти знахабнілих двійників на окрузі
Олександр Ржавський скаржиться на знахабнілих конкурентів. Фото: ua.for-ua.com

Головний редактор журналу "Нардеп" та кандидат по 108 округу в Красному Лучі Олександр Ржавський скаржиться, щоу нього на окрузі є двійники.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "УДАРі" розказали, чому вирішили судитись з ЦВК

"Я балотуюся за 108 округом у містя Красний Луч на Луганщині і в мене 15 конкурентів. При цьому є два Мошинських і два Тернікових. Справжній Терніков є членом Партії регіонів, а справжній Мошинський - керівник фракції Литвина у Київраді. Раптом у них з'явилися двійники, через яких людям похилого віку буде важко розібратися, хто є справжнім", - каже Ржавський.

За словами кандидата, режисери цих двійників знаходяться серед інших кандидатів по цьому округу.

"Обидва громадянина працюють на одному й тому ж підприємстві "Водний стадіон". Щоб не допустити фальсифікацій, щоб перемогти у чесній конкурентній боротьбі, я знайшов спосіб, щоб приструнити знахабнілих режисерів. Хочу висунути їм ультиматум, що якщо технічні кандидати протягом 5 днів не будуть зняті, то я знайду спосіб, щоб публічно оголосити імена тих, хто це робить", - наголосив він.

Також він розповів, що вже підготував пакет документів, щоб на цих двійників можна було порушити кримінальні справи.

"Склад злочину починається вже коли цей кандидат передасть голоси іншому технічному кандидату. Правоохоронні органи можуть для початку провести опитування серед двійників і тоді така людина прийде до хазяїна, і скаже : "Ми так не домовлялися", - наголосив він.

Також він додав, що має бути прийнятий закон, який регулює такі ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 66% українців впевнені, що на виборах будуть масові фальсифікації

"Кожна людина має право змінити прізвище. Є ж таке, що якщо ти п'ять років не живеш в Україні, ти не маєш права балотуватися. Так чому б не зробити так, що якщо ти змінив прізвище, то також п'ять років не маєш права балотуватися?", - цікавиться кандидат.

Також Ржавський розповів, що у Перевальському районі головний редактор газети, де він хотів розмістити інформацію про себе, є другом одного з його конкурентів по округу і не дає можливості іншим кандидатам друкувати рекламну інформацію про себе.

 

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у нардепи розповів, як бореться проти знахабнілих двійників на окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути