понеділок, 01 жовтня 2012 15:39

Кандидат у депутати розповів про використання адмінресурсу та підкуп виборців

Кандидат у депутати розповів про використання адмінресурсу та підкуп виборців
Павло Барнацький. Фото: Gazeta.ua

На парламентських виборах цього року розповсюджене використання адмінресурсу та система підкупу виборців.

Про це розповів кандидат у народні депутати по 121 виборчому округу Павло Барнацький під час бліц-дебатів з Тарасом Курчиком.

"Ці вибори є виборами без вибору. Зараз дуже розповсюджена система підкупу виборців. Деякі мої опоненти витратили уже по два-три мільйони доларів. Розвозять по школах комп'ютери, засипають на дорогах ями, дають гроші на концерти народним колективам. Прикро, що немає закону, який би міг чітко викрити підкуп виборців. Продаючи свій голос люди стають жебраками. Вони водночас продають не тільки свій голос, а й майбутнє і своїх дітей", - заявив Барнацький.

Ляшко не підтримує ідею "Собору": "Якщо Радикальна партія зніметься з виборів, це буде послуга владі"

На його думку "все робиться суто під вибори". "Люди повинні зрозуміти, що якщо хтось вкладає стільки грошей у вибори він іде у Верховну раду, щоб їх відробити. При чому, деякі мої опоненти відкрито заявляють про те, що їм потрібно купити голоси виборців. Це вже просто вершина цинізму", - додав він.

Також він розказав, що "більше половини кандидатів, що балотується в моєму округу є технічними кандидатами. Восьмеро із них є провладними, ідуть від "регіоналів". Правда відкрито не кажуть про це. Їх подають як самовисуванців під різним соусом".

Житомирському губернатору - регіоналу порадили під час виборів менше вживати алкоголю

"От наприклад Ігор Курус. Він є соратником Медведчука. На виборах іде самовисуванцем, підпільно. Але я впевнений, що у Верховній раді, якщо опозиція не набере більшість голосів він буде з Партією регіонів. Ще є Микола Лагодич. Він сотнями тисяч розкидає гроші по лікарнях, школах. А де він їх взяв? Йому ж їх потім відробляти прийдеться", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у депутати розповів про використання адмінресурсу та підкуп виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути