понеділок, 01 жовтня 2012 15:10

Ляшко не підтримує ідею "Собору": "Якщо Радикальна партія зніметься з виборів, це буде послуга владі"

Ляшко не підтримує ідею "Собору": "Якщо Радикальна партія зніметься з виборів, це буде послуга владі"
Олег Ляшко впевнений, що у Раду його партія потрапить. Фото: uainfo.censor.net.ua

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко каже, що в жодному разі не зніме свою партію з виборів.

Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи заяву екс-міністра закордонних справ Володимира Огризка про те, що коли Українська платформа "Собор" не набере 5% голосів до 15 жовтня, вона зніметься з виборів, щоб не відбирати голоси у опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові на мітинг "Собору" прийшли 4 тисячі осіб

"Ми не для того йшли, щоб потім зніматися. Мільйони людей покладають свої надії на Радикальну партію. Про це свідчать наші зустрічі. Щодня я проводжу зустрічі з людьми і щодня чую, що країні треба радикальні зміни, що до влади треба привести молодь, як ми це робимо. Це молоді хлопці і дівчата, які ніколи не були при владі, я хочу привести їх до влади", - заявив Ляшко.

"Брати і зніматися, щоб робити послугу владі, я не збираюсь, - додав він. -Якщо Радикальна партія зніметься з виборів це буде послуга владі, у першу чергу. Бо влада здихається найсерйознішого опонента, якого вона має. Тому ми категорично проти, щоб робити подарунки владі. Зніматися з виборів - це сто відсотків підігравати владі і тим олігархам, які сьогодні фінансують опозицію. Насправді, яка різниця, що влада, що опозиція — це олігархічні проекти. А все зло в Україні саме від олігархів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огризко: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому"

За словами Ляшка, навіть Юлія Тимошенко не закликає голосувати за Об'єднану опозицію.

"Зверніть увагу на звернення Юлії Тимошенко. Вона жодного слова не каже про Об'єднану опозицію, не закликає голосувати за них. Ця героїчна жінка, що перебуває у 4 стінах, у бетоні. І все одно їй туди крізь бетон пройшла інформація, що ці так звані "вождики" Об'єднаної опозиції працюють на владу. Саме тому вона не закликає голосувати за Об'єднану опозицію, а закликає міжнародну спільноту визнати ці вибори недійсними. Юля нарешті зрозуміла, як її так звані партнери її дурять. Коли Юля вийде на свободу, побачите, де будуть ті кролики — порозбігаються по своїх норах", - вважає Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко не підтримує ідею "Собору": "Якщо Радикальна партія зніметься з виборів, це буде послуга владі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути