понеділок, 01 жовтня 2012 04:35

Житомирському губернатору - регіоналу порадили під час виборів менше вживати алкоголю

Житомирському губернатору - регіоналу порадили під час виборів менше вживати алкоголю
Сергій Рижук Фото: zt-news.org.ua

Прес-служба опозиційного кандидата в депутати Віталія Француза звернулася до його суперника на виборах до Верховної Ради, чинного губернатора Житомирщини Сергія Рижука з відкритим листом: "Шановний пане Рижук!  Ми розуміємо, що у вас щодня проходить не одна зустріч з вдячними виборцями, які з цікавістю слухають про покращення в країні, а часто й пригощають.  Тому ми дуже рекомендуємо вам, утриматися від вживання алкоголю, принаймні на час виборчої кампанії, бо зрозуміти що ви маєте на увазі стає все важче і важче. Скажіть алкоголю ні!"

Сергій Рижук на зустрічах з виборцями часто замість висвітлення своєї програми розказує анекдоти. Зокрема, під час зустрічі з бюджетниками Житомирщини він сказав таке: " "Політика, дівчата, це така сука, що, коли ти нею не займешся, вона займеться тобою і тебе конче. Ото й кончають нас".

Губернатор Рижук також зазначав, що чоловіки зараз помирають дуже рано. Наслідки цього у виступі перед виборцями він описав так: "Коли жінка в 35 років залишається вдовою, то не тільки вона страждає як вдова, по ночах не спить, крутиться, - фізіологія добиває. І діти напівсироти. І дід з бабою плачуть по ночах".

Сергій Рижук балотується як кандидат від мажоритарного округу Житомира. Його рейтинг втричі нижчий від його конкурента від опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Житомирському губернатору - регіоналу порадили під час виборів менше вживати алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути