понеділок, 01 жовтня 2012 12:48

Черкаський опозиціонер, котрому погрожували розправою, розповів, кому це вигідно

Черкаський опозиціонер, котрому погрожували розправою, розповів, кому це вигідно
Леонід Даценко каже, що невідомий погрожував його дітям. Фото: chpravda.com

Про подробиці погроз кандидатові від Об'єднаної опозиції по 197 виборчому окрузі ( Черкаська область) розповів на спеціальній прес-конференції сам Леонід Даценко.

Нагадаємо, що напередодні в Черкасах міліція затримала чоловіка, який нібито погрожував опозиціонеру розправою з дітьми й вимагав аби той зняв свою кандидатуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо на Вас тиснуть на виборах?

"Увечері в п'ятницю мені зателефонував знайомий. Каже, серйозні люди хочуть з тобою зустрітися й допомогти, – згадує Леонід Миколайович. – Я погодився на зустріч із чоловіком із Києва. Той відразу дав зрозуміти, що "допомога" має бути одна – треба зняти свою кандидатуру. Я відмовився. Тоді почалися розмови, що у них є компромат на кожного опозиціонера й на Даценка зокрема. Це не подіяло. Тоді було сказано, що з кожним із нас у житті може щось трапитися. А вже наприкінці задіяли останній аргумент: "Ми знаємо, де живуть твої діти і наші люди стоять під під'їздом".

Даценко попросив відкласти розмову на суботу. Потім звернувся в черкаський УБОЗ. Наступного ранку міліція затримала незнайомого для з'ясування особи. Шантажистом виявився безробітний із Києва. Того ж дня його відпустили. Даценко каже, що не знає, від чийого імені діяв шантажист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп-"регіонал" грубо наїхав на журналістів, пообіцявши викинути їх камеру

"Ні для кого не секрет, що кандидат від опозиції дуже заважає двом провладним кандидатам – самовисуванцеві Богданові Губському та "регіоналу" Віктору Коржу. Решті кандидатів, які не мають шансів перемогти, він байдужий, – каже інший кандидат від опозиції Микола Булатецький.

Леонід Даценко є одним із координаторів Об'єднаної опозиції. До початку виборчої кампанії він очолював обласну організацію Української Народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський опозиціонер, котрому погрожували розправою, розповів, кому це вигідно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути