субота, 19 квітня 2008 19:07

Як Турчинов з лопатою в руках розповідав про витівки Банкової (ФОТО)
8

Олександр Турчинов провів суботник в одному із спальних районів Києва. Він взяв участь у висадженні 200 берізок і 100 кущів. До цих пір на цьому місці знаходилася стихійна парковка.

Разом з ним участь в суботнику взяли інші високопоставлені чиновники, зокрема - Йосип Вінський і депутати від БЮТ. Крім того на вулицю висадити сквер добровільно вийшли і місцеві жителі. Захід супроводжувався музикою дев"яностих, яка лунала з наметів з символікою БЮТ і розважальними шоу.

На питання журналістів, чому з лопатою з ним не вийшла Тимошенко, хоча це і анонсувалося урядом, Турчинов відповів, що Юлія Володимирівна проводить важливу нараду відносно антиінфляційних мерів. Також на короткому брифінгу трішки втомлений Турчинов відзначив, що Секретаріат Президента зриває соціальні виплати уряду, блокуючи приватизацію Одеського припортового заводу.

"Це спроба дестабілізувати бюджетну політику уряду і зруйнувати соціальні програми", - підкреслив Олександр Турчинов.

За його словами, цього року Кабмін має намір отримати від приватизації 9 млрд гривень, але Секретаріат цьому перешкоджає, повідомляє INTV

Зараз ви читаєте новину «Як Турчинов з лопатою в руках розповідав про витівки Банкової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути