Ексклюзиви
четвер, 16 травня 2013 19:24

Кагаловський запропонував звільненим журналістам стати акціонерами ТВі

Кагаловський запропонував звільненим журналістам стати акціонерами ТВі
Фото з твітера Павла Шеремета @pavelsheremet

Власник захопленого каналу ТВі Костянтин Кагаловський запропонував тележурналістам розділити акції каналу.

Таку пропозицію він висловив у четвер на зустрічі журналістами, що звільнилися з ТВі.

Як повідомили "Українській правді" журналісти - учасники зустрічі, Кагаловський вважає, що таким чином можна піти "від будь-яких сумнівних схем і спробувати зробити дійсно відкрите телебачення". Він також запевнив, що боротьба за повернення каналу продовжиться, але "ніхто журналістів втягувати у війну не буде".

Найближчим часом буде зроблено офіційну заяву з цього приводу.

23 квітня 2013 року відбулося силове захоплення телеканалу ТВі, якому передувала підробка документів про зміну власника телеканалу Кагаловського та звільнення з посади директора каналу Наталки Катеринчук.

У вівторок стало відомо, що  Високий суд Англії за позовом Костянтина Кагаловського заборонив компанії Balmore Invest Limited будь-які дії, що "можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над акціями" телеканалу. В свою чергу Олександр Альтман, який представився колективу телеканала як новий інвестор, заявляє, що заяви про рішення суду не відповідають дійсності.

Власником ТВі є ТОВ "Медіа Інфо", 99% статутного капіталу якого до останнього часу належало іноземній компанії "Вілкокс Венчерз ЛТД" (Wilcox Ventures LTD).

Внаслідок незаконної махінації, частка зазначеної компанії-нерезидента була зменшена до 5%, а контроль над телеканалом ТВі перейшов до компанії Balmore Invest Limited.

Зараз ви читаєте новину «Кагаловський запропонував звільненим журналістам стати акціонерами ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути