Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2013 18:33

Високий суд Англії прийняв рішення по ТВі на користь Кагаловського

Високий суд Англії прийняв рішення по ТВі на користь Кагаловського
Фото: news.liga.net

Високий суд Англії заборонив компанії Balmore Invest Limited (власник Олександр Альтман, що називає себе новим інвестором каналу ТВі) проводити будь-які угоди, передавати третім особам, номінальному утримувачу, агенту, закладати акції української компанії "Медіа інфо" (власник 100% ТОВ "ТРК "Телерадіосвіт"" (телеканал ТВі), які можуть призвести до втрати прямого та постійного контролю над цими акціями.

Наразі "Телекритика" намагається отримати більш детальну інформацію. Наталія Катеринчук та Костянтин Кагаловський поки що слухавку не беруть.

Нагадаємо, на прес-кронференції 25 квітня бізнесмен Олександр Альтман назвав себе новим власником ТВі і сказав, що збільшив свою частку  у ТОВ "Медіа інфо" (компанія-власник ТВі) на підставі довіреності компанії Wilcox Ventures LTD (володіє 99% ТОВ "Медіа інфо"), підписаної її директором Ортодоксією Василеску (Нікією).

Документ він отримав, за його словами, поштою. Після отримання довіреності, він  підписав документи про передачу корпоративних прав від Wilcox Ventures LTD до компанії Balmore Invest Limited, кінцевим бенефіціаром якої він є. Таким чином, він сам підписав документи на передачу власності собі самому.

Однак, директор компанії Wilcox Ventures LTD Ортодоксія Нікія заявила журналістам, що не видавала жодної довіреності бізнесмену Олександру Альтману на управління компанією. Представники Wilcox заявили, що звернулись до правоохоронних органів та судів Кіпру, Британії, України та США.

Зараз ви читаєте новину «Високий суд Англії прийняв рішення по ТВі на користь Кагаловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути