вівторок, 07 травня 2013 09:39

Кагаловський: Клюєв пообіцяв розібратися з рейдерами на ТВі

Кагаловський: Клюєв пообіцяв розібратися з рейдерами на ТВі
Костянтин Кагаловський (на фото) попросив Андрія Клюєва допомогти вирішити проблему з ТВі. Фото: comments.ua

Бізнесмен Костянтин Кагаловський звернувся за допомогою в оскарженні права власності на телеканал ТВі до секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва.

Про це Кагаловський розповів в інтерв'ю прес-службі ТВі. Текст інтерв'ю, як стверджує редакція "Телекритики", опинився в її розпорядженні і опублікований без редагування.

"Я поїхав до нього прямо з вулиці Гайдара (де розташований офіс каналу ТВі) після того, як вислухав вибачення охоронців, що вони не можуть пропустити мене в будівлю телеканалу. Клюєв у цей момент збирався вилітати до Брюсселя для зустрічі з керівництвом Європарламенту", - сказав Кагаловський.

За словами бізнесмена, Клюєв запросив його поїхати c ним в аеропорт і поговорити по дорозі.

"Я виклав йому сформовану ситуацію і попросив втрутитися, щоб негайно відновити нормальну роботу телеканалу і повернути власність законному власнику, тобто мені. Він запевнив мене, що закон і справедливість будуть відновлені, рейдерів викинуть, і пообіцяв дати відповідні розпорядження ще до того, як сяде у літак", - зазначив Кагаловський.

Кагаловський додав, що глава РНБО запевнив його, що "закон і справедливість будуть відновлені, рейдерів викинуть, і пообіцяв дати відповідні розпорядження ще до того, як сяде в літак".

На думку Кагаловського, Клюєв був у курсі підготовлюваної спецоперації свого заступника Володимира Сівковича та Миколи Княжицького. "Його позиція була - йдіть і зробіть. Якщо вийде добре, доповім президенту. Якщо не вийде - це ваші проблеми", - сказав Кагаловський.

Нагадаємо, в понеділок 31 співробітник телеканалу ТВі подав заяву про звільнення. Журналісти зазначили, що "остаточно можливість початку переговорів була зірвана після вручення керівником ТОВ Інтерпрофіт Олегом Радченком письмового ультиматуму про вихід в ефір Мустафі Найєму під загрозою звільнення".

Раніше телеканал ТВі заявив про зміну інвестора. Колишнього інвестора Кагаловського поставили до відома про те, що він більше не зв'язаний з каналом. Новим інвестором став Олександр Альтман. Була звільнена генеральний директор ТВі Наталя Катеринчук. Замість неї посаду зайняв Артем Шевченко, до недавніх пір - ведучий програми "Знак оклику!". Шевченко був внесений до держреєстру як правомочний гендиректор ТВі.

Нове керівництво заявило, що попередній власник планував продати канал бізнесменам, пов'язаним з нинішньою українською владою. Сам Кагаловський називає те, що відбувається, рейдерським захопленням і має намір повернути контроль над каналом. Частина журналістів каналу вирішила не виходити в ефір.

Зараз ви читаєте новину «Кагаловський: Клюєв пообіцяв розібратися з рейдерами на ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути