пʼятниця, 12 липня 2013 15:43

"Інакше як бандитизмом я це назвати не можу" - Попов про блокування роботи Київради

"Інакше як бандитизмом я це назвати не можу" - Попов про блокування роботи Київради
Олександр Попов. Фото: kpravda.com

Голова КМДА Олександр Попов звинуватив опозицію в бандитизмі і пограбуванні Києва

"За останні роки не було такої події, як учора. Я б її назвав пограбуванням Києва", – сказав Попов на прес-конференції, присвяченій зриву сесії Київради, повідомляє Українська правда.

"Ви знаєте, в яких умовах з урядом довишукуємо ці гроші? ...Я не знаю, до чого призведе ця політика, але інакше як бандитизмом я це назвати не можу", – заявив Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличку варто було з'явитись у Київраді — експерт

При цьому він висловив упевненість, що рішення все-таки будуть ухвалені, але "буде втрачено час".

Міська рада, за словами голови КМДА, буде звертатися до правоохоронних органів, аби ті дали оцінку дій опозиції в Київраді.

Попов зазначив, що Київрада мала ухвалити рішення про збільшення видатків для бюджетної сфери: 98,5 мільйонів гривень – на виплати муніципальних надбавок працівникам соціально-культурної сфери у липні, серпні, вересні.

Працівники навчальних закладів мали додатково отримати 63, 5 мільйонів гривень, лікарі – 28,3 мільйони, працівники культури – 4,2 мільйони, працівники галузі "фізична культура і спорт" – 2 мільйони гривень, соціальні працівники – 0,5 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат від УДАРу: сутички під Київрадою спровокувала міліція

На розвиток інфраструктури мало бути спрямовано 138,3 мільйони.

"Неприйняття цього рішення може зупинити будівництво метро на Теремки та реконструкцію Поштової площі. На ці цілі була виділена субвенція 100 мільйонів, по 50 мільйонів на кожен об'єкт", – було зазначено в релізі, розданому перед прес-конференцією.

Також 4,8 мільйонів мало бути виділено на встановлення модульних громадських туалетів та 12,2 – ремонт каналізаційних колекторів.

Попов також сказав, що проситиме депутатів збиратися на позачергову сесію, яка, можливо, буде скликана на початку серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Інакше як бандитизмом я це назвати не можу" - Попов про блокування роботи Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути