четвер, 12 січня 2017 10:40

Хто з олігархів ходив "на каву" до Холодницького

Хто з олігархів ходив "на каву" до Холодницького
Фото: uapress.info

Керівник антикорупційної прокуратури Назар Холодницький навесні минулого року мав зустріч із бізнесменом Ігорем Коломойським.

Деталі Холодницький розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"За весь рік з олігархів єдиний, хто тут був (у кабінеті Холодницького. - Gazeta.ua) – це Коломойський. Одного разу серед натовпу я бачив Віктора Пінчука на прийомі в англійському посольстві, але ми з ним не знайомилися", - сказав спецпрокурор.

За його словами, Коломойський приходив у НАБУ 29 квітня 2016 року.

"Це була страсна п'ятниця перед Великоднем. У нас на третьому поверсі в актовій залі разом із Ситником (директор НАБУ Артем Ситник. – Gazeta.ua) проводили нараду.
Потім Артем поїхав на роботу, я заходжу до себе, тут купа охорони по всіх поверхах. Дивлюся, у приймальні разом зі своїм юристом сидить Коломойський. Він каже: "А я к вам пришел". Питаю "Чому?". Каже "Познакомиться, пообщаться". Зрозуміло, що вже не вижену. Запросив до кабінету, запитав його, чи "кофе будем пить" – відмовився. Він цього питання просто не очікував. Потім ми 45 хв говорили про 2014 рік, революцію, його діяльність у Дніпрі, по справах жодних розмов не було. Я так зрозумів, що це був якийсь ознайомчий візит, кожен шукає якісь підходи. Про роботу і справи ми не говорили, таємниці в цій зустрічі не було", - поділився Холодницький.

Більше Коломойський не приходив і не телефонував, додав керівник САП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імперія Коломойського впала - експерт

Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру створили 22 вересня 2015 року наказом генпрокурора. Її очолив заступник глави ГПУ Назар Холодницький. На САП поклали функції нагляду за розслідуваннями Національного антикорупційного бюро, підтримки державного обвинувачення у виробництвах НАБУ.
Зараз ви читаєте новину «Хто з олігархів ходив "на каву" до Холодницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути