понеділок, 17 квітня 2017 09:41

Хатія Деканоїдзе показала 3-кімнатний пентхауз

Хатія Деканоїдзе  показала 3-кімнатний пентхауз
фото: Depo.ua

Колишня очільниця Нацполіції Хатія Деканоїдзе вперше показала свій 3-кімантний пентхауз у центрі Тбілісі. Квартиру на 129 "квадратів" купила за 500 тис грн. Досі виплачує кредит.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

У вітальні є камін, де можна готувати шашлики,та великий балкон, на якому Деканоїдзе п'є каву та розглядає краєвиди старого Тбілісі. Також у батьків Хатії є дача у Кахетії неподалік від дому Саакашвілі.

"У мене була машина, яку розбив мій син. Випадково. Він поїхав у магазин. Ну, ось тоді й розбив. Ми продали ту машину. Нині в мене машини немає ні в Тбілісі, ні в Україні. Коли потрібне авто, позичаю у свого батька", - сказала екс-очільниця Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Деканоідзе арештували за наркотики

"Тут (у Тбілісі) ми їдемо 80 кілометрів на годину. Коли ми в Нацполіції України робили експеримент і хотіли запустити відеофіксацію, просто я не встигла, бо там купа законодавчих актів треба було. Тут всюди камери. На кожному кроці. Поліція тут не їде, але камери скрізь. Якщо будемо порушувати правила й перевищувати швидкість, то моєму батьку додому пришлють "лист щастя" про штраф", - додала вона.

Хатія Деканоїдзе подала у відставку торік у листопаді. Новим главою Національної поліції України призначили генерала Сергія Князєва, 45 років. Уряд одностайно ухвалив рішення 8 лютого. До призначення він очолював департамент карного розшуку Нацполіції.

Зараз ви читаєте новину «Хатія Деканоїдзе показала 3-кімнатний пентхауз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути