Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 13:03

Хара не згоден з рішенням Януковича щодо Богатирьової

На політраді партії, коли прийняли рішення про виключення Раїси Богатирьової з лав ПР, сама Раїса Василівна не була присутня.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара.

На думку політика, перш ніж приймати таке рішення, партії слід було б доручити розглянути це питання контрольної комісії, "щоб розслідувати, з"ясувати причини, заслухати пояснення Раїси Богатирьової, а потім приймати рішення "про виключення "такого рівня члена партії, члена політради ПР, людини, що стояла біля витоків партії".

Але, враховуючи той резонанс, який викликала її заява в США і численні дзвінки виборців, процес виключення з партії був прискорений, - зазначив Хара.

Він підкреслив, що "дуже масовано в Україні поширювалася інформація про заяву Богатирьової. І це відіграло роль в якійсь поспішності ухвалення рішення політрадою партії".

Нагадаємо, вчора увечері відбулося закрите засідання політради Партії регіонів. За його підсумками було прийнято рішення про виключення з лав ПР секретаря Ради національної безпеки і оборони Раїси Богатирьової. Приводом для цього стала її критика позиції лідера ПР Віктора Януковича, що закликав владу України визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Хара не згоден з рішенням Януковича щодо Богатирьової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути