середа, 23 червня 2010 17:29

Хара натякнув, що Тихонова можуть зняти

Хара натякнув, що Тихонова можуть зняти

Різка критика президентом України Віктора Януковича віце-прем'єра Тихонова - це мобілізуючий фактор для виконання поставлених главою держави завдань.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив регіонал Василь Хара.

"Справа в тому, що у нас була зустріч ще перед президентськими виборами, де Янукович ставив сказав: я не буду дивитися на заслуги. Не ображайтесь. Хто призначений міністром, губернатором - це не навічно .. Тобто я б сказав, що це такий мобілізуючий фактор, який ставить президент для того, щоб виконувати завдання ", - сказав парламентарій.

Він також відзначив, що знає Тихонова тільки з позитивного боку, зазначивши, що як із віце-прем'єром він не перетинався.

Говорячи про можливу відставку віце - прем'єра Хара заявив:

"Я думаю, що все має бути по-людськи. Це ж неординарний вчинок. Я думаю, ми його повинні обговорити на раді фракції, політраді, що добре, що погано, які завдання не виконані, чому не виконані. Я не думаю, що такий питання не можна вирішити механічно ", - заявив депутат.

При цьому він відзначив, що "людину, яка стільки віддав фракції не можна просто так викидати".

Нагадаємо, що 22 червня під час робочої поїздки президент України Віктор Янукович розкритикував віце-прем'єра з регіонального розвитку Віктора Тихонова, заявивши, що робить йому останнє попередження.

Зараз ви читаєте новину «Хара натякнув, що Тихонова можуть зняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути